Weinig bekende feiten over Bedhuis.

Wiki Article

Ofwel jouw meteen kiest een tijdloze witte afwerking een klassieke look, ofwel ons vrolijk kleurig bedhuisje teneinde een speelse en levendige sfeer te creëren, de keuze is aan jou en je kind!

 We betreffende PETIT PUK bieden exact wat jouw zoekt ingeval je op speurtocht bent naar een prachtige bedhuisje vanwege peuters dat eenvoudigweg in elkaar te zetten kan zijn. Bij ieder aangaande de kinderbedden worden eenvoudige instructies afgeleverd.

Een bedhuisje is een kinderbed betreffende massief hout, dikwijls verhoogd en vormgegeven wanneer ons klein huisje, hut ofwel tipi vanwege kids. Die kinderbedden beschikken over ons traditioneel slaapoppervlak betreffende daaronder ruimte voor een speelgebied of opslagruimte in de gestalte met ons lade.

Heb jouw nauwelijks plek verdere voor weet dat rondslingerende speelgoed? Ga vervolgens voor een bedhuisje betreffende lades en een slaapkamer staat er alweer netjes opgeruimd bij.

Dit peuter bedhuisje kan zijn een volmaakte plaats teneinde te ravotten en te naar bed gaan. Je kind zal er met het grootste plezier ravotten en uiteraard ons rustgevende avond beschikken over. Onze ledikant bedden zijn verkrijgbaar in een waaier van tinten, afmetingen en ontwerpen. 

 Wensen zijn jij ons bedhuisje kopen? Of ben je op speurtocht naar ons huisjesbed? Vervolgens ben je voor PETIT PUK aan het passende adres! Het bedhuis combineert de welbekende Scandinavische bedden stijl met ons kinderbed waar je kids jarenlang plezier over zullen ondervinden.

 Op zoek tot iemand anders soort houten kinderbed? Neem een kijkje een categorie met je afwisseling hieronder teneinde gelijk dit perfecte kinderbed te bekijken. Ben je bijvoorbeeld op speurtocht tot ons mooie houten halfhoogslaper of een ander soort huisjesbed?

Verfraai de knusse nestje! Voeg een vleugje gemak en stijl toe aan de bed met de exclusieve selectie met gevlochten bedbumpers.

Alle boxspringsVlakke boxspringElektrische boxspringBoxspring met opbergruimteBoxspring zonder matrasBoxspring op voorraadZelf samenstellen in 3D Geliefde maten

Een prachtige bedhuisje moedigt met tot ravotten met vriendjes en vriendinnetjes. Het bedhuisje heeft urenlang plezier en zorgt ervoor het je kleintje ernaar uitkijkt om ’s avonds wederom aangenaam te gaan slapen in bestaan ofwel haar nieuwe kinderbed huisje!

Ecologisch en duurzaam met FSC-label: Dit bedhuisje wegens kids kan zijn niet enkel een speelse afwisseling wegens een inrichting van de kamer, maar het is tevens ecologisch verantwoord en en blijvend door dit FSC-label. Dit label garandeert dat dit hout gebruikt vanwege een fabricage aangaande dit bed afkomstig kan zijn uit verantwoord beheerde en duurzame bossen.

Speurtocht het volmaakte bedhuisje vandaag nog uit in de webwinkel. Jouw click here bestelling wordt kosteloos bij jouw bezorgd.

In regio met ons eenvoudig bed zien ze een majestueuze vesting, een junglehut of een kampeertent bij de sterren. Een speelruimte is ons podium wegens opwindende avonturen en boeiende rollenspellen.

Ofwel je meteen zal voor een stoer prachtige bedhuisje ofwel een kleurrijk ontwerp, een afwisseling is reuze. De bedhuisjes komen in verscheidene tinten en stijlen, opdat jouw een perfecte match kan vinden wegens iedere kinderkamer.

Report this wiki page